fu'a talafou

Su'esu'e le Fa'aaliga Lantern Fa'aaliga Mata'utia Liki o Talatu'u ile Zigong Lantern Festival

O le Zigong Lantern Festival, e faia i tausaga taʻitasi i le Sichuan Province o Saina, e lauiloa ona o le matagofie o faʻaaliga o moli lima.O lenei tausaga, e mafai e tagata asiasi i le tausamiga ona molimauina se faʻaaliga mataʻina League of Legends faʻaalia lantern, e faʻaalia ai mamanu lavelave ma le gauai atu i auiliiliga e mautinoa e ofo ai.

A'o e savalia le malae o le tausamiga, o le a e tau atu i se nofoaga fa'apitoa o lo'o fa'aalia ai molī fa'atatau a le League of Legends.O le vaega ua teuteuina i se lanu felanulanua'i, ma ni moli o le tino ola o tagata lauiloa mai le taaloga.

 

IMG_1147

O se tasi o mea taua o le faʻaaliga o le moli lapoa e faʻaalia ai le uiga faʻapitoa, O le tarako elemene.O lenei moli matagi matagofie e tu i se maualuga 20 futu le maualuga ma o loʻo faʻaalia ai ata faʻapitoa e puʻeina saʻo ai le tarako faʻalilolilo ma faʻataʻitaʻiga.

IMG_1151

A'o e su'esu'eina le eria, o le a e matauina e le gata ina matagofie le va'ai i moli, ae e fegalegaleai foi.E mafai e tagata asiasi ona auai i le tele o gaoioiga, e pei o le pueina o ata i moli po o le taalo i se tama'i ta'aloga e musuia e le autu o le taaloga.

IMG_1148

 

O le fa'aaliga o moliuila fa'atusa a le League of Legends i le Zigong Lantern Festival o se mea e tatau ona va'ai mo tagata uma e fiafia i le ta'aloga ma i latou e fa'afetaia tufuga ma tufuga.Faatasi ai ma lona fua mataʻina, mamanu lavelave, ma uiga fegalegaleai, e le o se mea e ofo ai o lenei faʻaaliga o se tasi lea o mea taua o le tausamiga.

IMG_1150Afai e te fiafia i le League of Legends Themed Lantern, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi aʻu i luga o le talanoaga saʻo, e suʻe ai nisi moli faʻalauiloa ma faʻatau mea e te manaʻo ai!!

 


Taimi meli: Apr-27-2023